Puppy Dagboek: Week 5

9 februari: Lang zal die leve!

Hieperdepiep, al weer 3 jaar en het blijft een pup die maffe Dirk:)

Apla en Iris2 Lang zal die leven Lang zal die leven2 spelen met de kids touwtrekken 1 touwtrekken 2

8 februari: een stukje cultuur

We gaan door met het socialisatieprogramma, onderdeel Hollandse cultuur: de klompendans. Aangezien wij geen van beide dansles hebben gehad, hopen we er maar het beste van;).
Het keukenkastje wilden we in de categorie klimtoestellen plaatsen, maar daar hadden ze al snel een andere mening over…

DSC02883 klompendans2 assur kastje2 Agron het kastje allemaal bij het kastje assur kastje1

7 februari: toegift voor Petra

Vandaag weer superleuk: Sandra (Living XL) en Petra (Terenzio’s) zijn hier geweest. Buiten dat ze allebei enthousiast reageerden op de mini-woefen, kreeg ik wel naar m’n kop geslingerd dat de site niet vaak genoeg geupdate werd. Bij deze, om verdere klachten uit Sleeuwijk te voorkomen;).
Nou heb ik uiteraard weer een hele reeks foto’s gemaakt zonder kaartje in het toestel maar op facebook heeft Sandra superleuke beelden gezet! Snap dat hele facebook uberhaupt niet, maar me voorgenomen dat ik me daar nog een keer in ga verdiepen…een keer ja.

Maar: We hebben een hebbe-nestje! Uiteraard vinden wij alle pups en de rest van de beestenbende prachtig, maar wat leuk om te horen, hihi. De topper van de dag…onze Agron, de blonde Casanova:).

Dirk had gisteren ineens last van zijn maag, maar na een dikke spuit bij de dierendokter is dat gelukkig weer over, arme schat! Moet natuurlijk wel weer zin hebben in eten als de taart voor zijn verjaardag zaterdag opgediend wordt. Aan eetlust onbreekt het niemand. Ze wegen inmiddels 27 kilo samen! En als ze Juul aan kunnen vallen…

allemaal eten, behalve Juul allemaal eten Eten! sandra petra tinus

6 februari: de je-weet-wel-kater

Afgelopen dagen uiteraard druk in de weer geweest met de overige stappen van het socialisatieprogramma. De keuken, het centrum van het huis, is inmiddels druk bezocht door de mini-woefen. Je ziet de ontwikkeling van de karakters met de minuut verder vorderen. Is de een geinteresseerd in de kookboeken, duikt de volgende in het wijnrek en heeft de derde toch echt een voorkeur voor het betere graafwerk, de kelder. Toch dat Duitse bloed denk ik;).
Maar dat ze de je-weet-wel-kater van Jan Jans en de Kinderen nou zo moet verkrachten…

de jwwk assur de keuken Joske de jwwk akkadisch

Esther heeft de knuffelsessie voor haar rekening genomen en dat vonden ze leuk!. Moeilijk man kiezen tussen allemaal van die leuke puppedingen, toch Esther?;).

alex bijt allemaal aandacht esther

4 februari: het socialisatieprogramma…

Nou is er vanalles te lezen over goede fokkers (bankroet, gebroken hart, niet schoon, eenheid in het nest pupjes) en laat ik dan maar met de billen bloot gaan tegenover alle lezers. We vallen op alle punten volledig door de mand…!
We proberen dit toch een beetje te compenseren en we hebben dus heel geforceerd een socialisatieplan opgezet voor onze pups;).
Welnu stap 1: de kennismaking met de paarden. Haha wat is dat grappig om van die mini hondjes in zo’n grote stal. Nou hadden zij geen enkele interesse in de paarden, maar dat bot van Dirk en Juul….WOW!

in de schuur7 Juul Dirk in de schuur in de schuur5 in de schuur Akkadische en Agron in de schuur in de schuur3

3 februari: een druk bezocht weekendje

Wij blijken toch best wel een soort van kluizenaars bestaan te hebben. Haha maandag allebei bekaf van al het bezoek het hele weekend! Maar dat maakt het niet minder leuk om iedereen zo enthousiast te zien:).
De pups waren zondag echt super wakker, spelen tot ‘s avonds laat. Ik had verwacht dat ze maandag wel in zouden storten. Niks was minder waar. Ook op maandag lekker aan spelen, hihi wat een voorrecht om ze op te mogen zien groeien!

En ik zeg dus niet meer dat ze zindelijk zijn, want elke keer na die uitspraak kan ik het vertrek van de dames en heren weer schoonmaken!

Akkadisch en Alex wc2 aandacht Agron Akkadisch en Alex wc allemaal Chris en Dirk Dirk bij t raam Dirk op schoot bij Chris Doei! yeeha2