Puppy Dagboek: Week 6

16 februari: Nog meer kip!

Ons Jen (de kip) had het idee opgepakt om een ei te leggen in de paardenstal, zo bleek toen we hen ‘s avonds op stal zetten. Aangezien de paardjes onverstoorbaar aan hun brokken begonnen terwijl ik het ei eruit haaldde, dacht ik dat ze het niet eens gezien hadden.
Wat doen ze vannacht… Mark hoort stommelstommel, klabats! trappeltrappel, gaat uit bed om te kijken; Staan de heren voor de stal, met hun snufferd in de ton kippenvoer!
Toch leuk om te zien dat alle beesten hier zo snel snappen hoe het werkt;).

Maar goed, de zon scheen vandaag weer even! Ik de taxi voorgereden en de kleine dwazen achter naar het gras gereden. Hahaha dikke vette pret hadden ze, uiteraard ook met de kippen!

Agron daar dirk uit Agron en Alex Akkadisch en Assur Alex stok5 Assur en Apla Assur op pad Dirk Agron en Dirk bang dog meets chicken Nel en Agron2

Dan toch weer tijd om de taxi terug te nemen: Kom jongens we gaan, kom maar!!

taxi Agron mooi5 kom maar vliegende buddha

14 februari: kip

Wat vliegt de tijd! Ze zijn al weer bijna 6 weken oud. Gisteren voor het eerst naar buiten geweest. Die 10 minuten dat de zon scheen en er geen wind was, als een gek alle pups naar buiten gedragen. En na die 10 minuten als een gek alle pups weer naar binnen gedragen;). Maar wat grappig is dat! Hihi ze renden als een dwaas op het terras, rondom de tafel, onder de stoelen door en vielen alle blaadjes aan die ze tegen kwamen!
Beetje jammer dat alle woefen vervolgens aan de diaree waren… Ik vraag me wel eens af hoeveel kilo stront we op een dag opruimen van de beestenbende?! Maar als dat enige vaste vorm aanneemt is dat niet zo erg. Dus hoppa met z’n allen aan de kip met rijst, ook lekker!

buiten2 buiten3 buiten4 de kip2 de kip3 de kip4 zij wel... Alex buiten

12 februari: de boodschappen

Hadden we ons nog zo voorgenomen om de pups mee naar de supermarkt te nemen in het kader van, juist ja…, het socialisatieprogramma. Is de AH in Almkerk verbouwd!
Ze hebben goed naar het profiel van hun klanten gekeken en vervolgens alles ingericht voor mensen vanaf 1.90m. Nou, ben ik blij dat er inderdaad toch zo’n 3 a 4 mensen van die lengte rondlopen tijdens het boodschappen doen en ik hen lastig kan vallen met de vraag of ze iets voor me uit het rek willen pakken. Volgende keer mijn hakken maar aan, dan kom ik vast ook boven het winkelwagentje uit….
Enfin: Met de pups de supermarkt in, wie verzint zoiets!, gaan we dus niet doen. Ben bang dat ik de arme beestjes uberhaupt niet meer uit dat wagentje krijg! ‘Meneer zou u voor mij…’. Hihi ik heb beeld!

Vandaag hebben de monsters een chip gekregen. We bestaan!

Jumbo2 Jumbo3 Jumbo5 spelen akkadisch assur spelen allemaal spelen1 agron akkadisch wij mogen niet2 Jumbo1

11 februari: verjaardagsbezoek

Het weekend zat weer lekker vol met enthousiaste bezoekjes en Dirk zijn grote vriendin is zondag op bezoek geweest, Minty, de chihuahua:). Hij blijft gefascineerd door alle kleine hondjes, maar vindt ze ook o-zo eng!
Maar voor dat het bezoek er was: Pyjama Party!

Tim Apla Akkadisch Agron Alex en voor Assur Tim en de bende met zn alle2 Minty Minty2 pyjama party2