Puppy Dagboek: Week 7

23 februari: nog meer blije koppies!

Nou blijf ik toch altijd denken dat er meer minuten in een uur zitten, uren in een dag, terwijl Mark me toch elke dag vertelt dat het echt 60 en 24 is;). Dusss druk weekje, maar leuk! De pups hebben zich super vermaakt, en spelen steeds lomper (helaas niet buiten). Af en toe hinkt er eentje een paar minuten maar ik sta daar niet van te kijken. Het is maar goed dat ze niet allemaal hier blijven, sta je volgens mij om de haverklap bij de dierenarts vanwege blessures!

Afgelopen week zijn Fay en haar baasjes geweest. Fay is een nichtje van Juul en 1,5 jaar. Wat een lieve leuke hond en wat een match met de puppen. Een gouden karakter, zoals een Mastiff dat hoort te hebben! Agron krijgt een super leuk nieuw huis met jawel.. een IJslands paardje en een gepensioneerde Tinker! Wij blij en Marielle, Robert-Jan en Fay ook:).
Dan onze Bulldozer Akkadisch, die schranst wel zo enorm dat Mark gisteren tot 0.30 uur bij de dierenarts is geweest, bezorgt over zijn buikje. Wat denk je, die dwaas heeft de uitdaging opgepakt binnen een zo kort mogelijke tijd, zoveel mogelijk te eten! Dus niets anders aan hand dan een volle pens. Sja dat krijg je ervan;).
Foto’s!

Fay3 Fay4 Fay5 Fay6 Helm op Kastje Assur randje allemaal Randje Assur slapen1 vechten1 slapen2 Aanvalluh Fay2

19 februari: Blije koppies!

We hebben er het afgelopen weekend een beetje een feestje van gemaakt. Het was waanzinning mooi weer, dus de pups konden weer lekker buiten spelen en tenslotte waren Dirk en Linus allebei 3 jaar geworden in de voorgaande week. Wat was het weer genieten, van de blije gezichten van Linus en zijn ouders, van Theo en Resie, maar zeker ook van de pups die hun eerste kippenpootje gegeten hebben! De foto’s spreken weer voor zich:). Zijn er uiteraard weer veel te veel maar probeer jij maar eens te kiezen!

Afgelopen maandag zijn we met de dames en heren naar de dierenarts geweest. Ze zijn allemaal geënt en gezond verklaard. En ook Daan (de dierenarts) keek blij toen hij de pups terug zag!

kip tinus kip tinus2 liesje linus linus2 Mark Raf Linus en de bende Resie en Tinus sm_IMG_0188 kip agron kip agron3k kip alex kip assur kip tinus en agron