Puppy Dagboek: Week 8

26 februari: Energie voor veel!

Gelukkig afgelopen week een zonnetje. Wat een dikke pret hebben ze weer gehad, allemaal, de kippen kwamen kijken, en renden weer hard weg, Chrisje, de kat, was er zelfs bij en Juul is energieker dan ooit en vindt het geweldig!! Dan mag de verzorging van de pups niet haar roeping zijn geweest, maar met ze spelen en opvoeden vindt ze fantastisch!
Dirk hebben we niet gezien maar iemand moet het fort bewaken, toch?

Gisteren dachten we even bij te kunnen kletsen tijdens weer een culinair hoogstandje van Mark (heerlijke forel, gegrillde groene asperges met balsamico en knoflook en krielaardappeltje uit de oven), Miles Davis op de achtergrond… Hahaha wat een herrie van die pups!! Besloten dat we zondagmiddag weer bijpraten, als er 3 badapen naar hun, nu nog gelukkige, toekomstige baasjes zijn;).

juul1 juul2 juul3 juul4 juul5 juul6 juul7 juul9 buiten chris buiten sjaan

24 februari: Oud Babyloniënbroekse spelen

In de schuur van een 200 jaar oude boerderij in Babyloniënbroek worden al sinds jaar en dag de Oud Babyloniënbroekse Spelen georganiseerd. Om de grote publieksstroom tegen te gaan is de exacte locatie nooit vrijgegeven. We hebben de pups de afgelopen weken flink getraind, om hier geschiedenis te schrijven. Het 5 tal heeft zich volledig ingezet en enorm veel pret gehad!

Stal stokje3 Stal touw2 Stal touw3 Stal touw4 Stal touw5 Stal alex3 Stal Assur Stal bal akkadisch Stal Dirk2 Stal in de gaten houden Stal koewerpen Agron Stal spelen Juul Stal stokje Stal stokje2

PS: geen zorgen, ik ben me er terdege van bewust dat ik enorme onzin uitkraam op de website. Wij hopen allemaal dat het snel overgaat als de pups bij hun nieuwe baasjes zijn.