Puppy Dagboek: Week 9

 

12 maart: de laatste vliegt uit

Afgelopen zondag is onze laatste mini Mastiff naar zijn nieuwe baasje gegaan. Meneer klein Nulent heeft 2 Mastiffs gehad en die erg oud zijn geworden. Vanwege zijn leeftijd heeft hij getwijfeld er nog eentje te nemen. Maar zoals hij het zegt: ‘Wat heb ik dat gemist, die ogen, dat gekwijl’. Prachtig om te zien hoe Assur (Duke) zo’n grote meneer zo blij kan maken!
En wat zijn wij blij dat hij besloten heeft nog een Mastiff te nemen en dan eentje van ons. Volgens mij zullen ze onafscheidelijk zijn. Er wordt nog 1 keer lekker gespeeld met zijn vieren en dan zwaaien we met z’n allen Duke uit, ja weer met tranen in mijn ogen;)!

103 laatste keer spelen5 103 afscheid 103 laatste keer spelen2 103 laatste keer spelen3

8 maart: Cats and dogs

Wat een geweldig weer afgelopen week. Dus weinig achter de PC en lekker met de woefen buiten gespeeld. De 2 musketiers zijn de hele week op onderzoek uit geweest. Grappig! Met Joe (Agron), Tinus (Akkadisch) en Joske (Apla) gaat het supergoed. Ze zijn helemaal aan hun nieuwe huis gewend, Tinus is al in de vijver gevallen en ze zijn allemaal dikke vriendjes met hun nieuwe broertjes en zusjes dieren.
Zo hebben ze hier ook nader kennisgemaakt;).

83 Assur and kat2 83 me and my brother 83 my friends 83 de katten 73 dirk bal 73 dirk bal4 73 dirk bal21 83 alex assur 1 83 alex assur 2 83 alex assur 3 83 Assur and kat

Vervolg: Love is in the air!

Drukte van jawelste hier dus helemaal geen tijd gehad om de love story af te maken, want er is natuurlijk meer!
De grote nieuwe baas van Apla, kleine Linus, heeft nog lekker met de pups gespeeld en toen wij met Liesje en Raf (die mochten ook mee;) Apla omgedoopt hebben tot Joske was het heeeel stil in de keuken. Op m’n tenen er heen gelopen en zie hier…hihi!

23 Linus in trance 23 dat is mama 23 Linus en zijn Joske2

Mark was inmiddels de kinderen ophalen van het sporten en toen kwam het buurmeisje mij gelukkig gezelschap houden. Dus prima dag en met liefde en plezier de pups mee gegeven aan hun nieuwe baasjes!

Daar was zondag, Marielle en Robert-Jan komen de kleine blonde man ophalen…au!
Heeft uiteraard niets te maken met hen maar het blijft gewoon mijn kleine blonde man:). Agron gaat Joe heten, kei stoer en dat is hij. En dan kunnen Marielle en Robert-Jan verliefd zijn op Joe maar Dirk doet toch erg zijn best hen te overtreffen. Tot over zijn oren verliefd op Fay! Hahaha. Dirk heeft nooit veel interesse in andere honden maar Fay….!

33 spelen2 33 dirk verliefd2 33 dirk veriefd1 33 mj 33 rj 33 spelen

Joe gaat het superleuk hebben met de paardjes en Fay en zijn nieuwe baasjes, daar zijn we van overtuigd! Maar toch ff slikken hier. Dus heb me lekker op de paardjes gestort en toen, sinds lange tijd, weer een kampvuurtje gemaakt met Mark, de kids en de hondjes. Mooi einde van een bijzonder weekend..:)

33 vuur 33 vuur2

6 maart: Love is in the air!

Even terug in de tijd. Afgelopen weekend zijn 3 van onze mini-Mastiffs naar hun nieuwe baasjes gegaan. Goed gevoel? ja! Vreemd: ja!
Zaterdag ochtend zijn Renate, Peter en Angi eindelijk geweest:). Ze hadden Jorden, de vader van de pups en van Dirk, en Quai, de broer van Dirk ook meegenomen, joepie!. Wat een fantastische honden! Renate was instant verliefd op de pups, en Jorden en Juul’s verliefdheid bloeide ook direct weer op. Wat een dikke pret hebben ze met zijn allen gehad.

23 Juul Quai Dirk 23 Dirk bekijkt t ff 23 Juul Jorden1 23 Juul QuaiJorden Juul mooi voor de mannen

Dan toch tijd om Akkadisch, die nu Tinus heet, uit te laten vliegen. Over verliefd gesproken;)

Resie Theo verliefd Resie verliefd

Nog even tijd om met de grote woefen te spelen en daar waren Liesje, Raf en Linus. Gelukkig konden zij Jorden ook nog even zien. Toch leuk om te weten wie de ouders van je kind zijn;).