Lex en Freddy testen babykamer | Hillse Mastiffs

Hoor wie klopt daar kinderen?!

Nog een paar dagen en dan gaan we de kleintjes zien.
Alex doet het geweldig en heeft tot nu toe geen enkele last ondervonden van haar dracht. Afgelopen zondag stond ons dwaasje nog op de (gladde!) tuintafel om zo de laatste peren uit de boom te halen. Ik heb haar uitgelegd dat dat toch niet zo heel handig is hihi.

Haar buik groeit goed en de pups zijn lekker beweeglijk. Betrap mezelf er soms op dat ik op mijn gemak naar de kleine bobbels zit te kijken die komen en gaan. Mooi hoor! Vandaag was Anouk hier, de fysio voor honden. Ze kent Alex al vanaf haar 6 maanden en die 2…die vinden elkaar zo leuk! Zodra Anouk op de grond gaat zitten, stort Alex zich letterlijk op haar. Ze heeft meteen de pups gemasseerd want ook zij voelde hen, alive and kicking hihi.

De babykamer is klaar en paps en mams hebben hem goed gekeurd :). Nog een paar dagen geduld!
En Hondenzwembad H2ond, dat is even gesloten zodat we alle tijd hebben voor ons meisje en haar kids. 🙂

Alex geniet van de fysio | Hillse Mastiffs  pups krijgen fysio | Hillse Mastiffs

Lex en Freddy testen babykamer | Hillse Mastiffs  Hondenzwembad gesloten | H2Ond