Hoe noem je nou zo’n 3/4 Mastiff?

Super trots zijn we op Barbamama en Barbapapa en de Barbapups. Maar tis toch handig dat we er wat kleurtjes aan geven zodat we weten wie wie is.  Je kunt ze tenslotte niet elke keer op hun rug leggen 😉 .

Uiteraard hebben de kids van ‘mijn’ Barbapapa meegeholpen om namen te bedenken en voila we hebben een:
Boris, Bowie, Bruce, Badu, Bluf, Queen B, Bon Scott, Cpt. Beefheart (eens het roept wat lastig, maar reageert ook op Bifi) en Bono mag natuurlijk niet ontbreken.
De liefhebbers mogen het verband zoeken tussen de namen. Ik zal een hint geven. Queen B blijft bij ons wonen. Kan natuurlijk niet anders als je oma koningin Juliana is,  je moeder vernoemd is naar onze koning Wim-Lex en je vader Freddie (Mercury) is.

Maar hoe gaat het nou met hen, wilde je weten. Ja top! Wat een heerlijke vreetzakjes zijn het!

En ja ik ben jaloers dat ik niet zo lekker kan slapen als zij, maar wat is het de moeite waard! Een heerlijk schouwspel en af en toe waan je je in de dierentuin met 9 aapjes om je heen die krijsen omdat ze NU willen eten. Geweldig!

Meer berichtjes over de family zijn hier te vinden.