F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's

Fotomodellen in de dop!

Altijd weer leuk als je een mailtje ontvangt met een afwijkende vraag!

Marcel Krol is fotograaf en doet een vervolgopleiding. Daarvoor wil hij proberen om foto’s te maken van honden die duiken. Vraag is of dat in ons hondenzwembad kan. Ja tuurlijk, maar die duikende honden….das dan weer lastiger haha. Misschien als we de puppenbeesten in het water gooien, en die zinken?

Marcel kwam gisteren gewapend met speciale camera en wetsuit en toen we nog wat lood en een baksteen om zijn middel gehangen hadden, was hij er klaar voor. Op de vraag hoe lang Freddy achter elkaar kon zwemmen, heb ik gezegd dat ik wel ff een grote kop koffie ging halen en me over een uurtje kwam melden. Hihi die hond kun je de hele dag in het zwembad laten!

Helaas duikt Freddy niet, en eigenlijk geen enkele hond die hier in de afgelopen 2 jaar heeft gezwommen. Uhm op Jack het broertje van Jetje na dan. Ze hebben samen in ieder geval een leuke middag gehad maar helaas moet hij voor zijn opdracht een ander onderwerp zoeken. Toch 1 fotootje die een beetje in de buurt komt van wat de bedoeling was:

Maar hoe lief is dat, dat hij die wildplassers ook wilde fotograferen?! De visagie was ff niet beschikbaar maar ze lagen uiteraard keurig stil…not! Haha een kansloze missie maar wel gezellig en met een erg leuk resultaat.
Zo zien ze er dus in het echt uit, als je ze fatsoenlijk fotografeert haha.

F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's
F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's

F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's

F2 Mastiff outcross 4 weeks - Hillse Mastiff's

Meer berichtjes over de gezondheidsresultaten en overige info over de family zijn HIER te vinden.